المقادير
- فخده ضاني
- ك طماطم
- ك بصل
- ونص راس ثوم
- م/ص شطه
- ملح
- تشكيالة توابل
الطريقة
- ناتي بالفخده ونغرزها بالسكين
- ونضعها في صنيه مستطيله
- ونبشر البصل
- ونقشر الثوم ونقطعه
- ونقلبهم مع بعضها ونضيف عليهم الشطه والملح والتوابل
- ونتبل بهم الفخده جيدا
- ونضعهم في الثلاجه لمده 3 ساعات
- وبعد ذلك نعصر الطماطم
- ونضفها علي الفخده بالتتبيله ونقلبهم مع بعض جيدا
- وبعد ذلك نضع عليها كوب ماء
- وتدخل الفرن للسواء
وبالهنا والشفا